خرید|کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا|

میکروانکپسولاسیون,باکتری‏های پروبیوتیک,پاستا,ماکارونیکاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا|31007581|gma40204795|
این مطلب در مورد فایل دانلودی با موضوع کاربرد میکروانکپسولاسیون در مقاوم سازی باکتری‏های پروبیوتیک‏ در تولید پاستا می باشد.

محبوبيت جهاني فرآورده‏هاي حاصل از پروبيوتيك‏ها از يك سو
و پائين بودن قابليت زيستي آن‏ها در مواد غذايي و در دستگاه گوارش از سوي ديگر، محققان
را نسبت به نوآوري تكنيك‏هاي جديد به منظور افزايش زيست پذيري آن‏ها سوق داده است.
پاستا به دليل مقرون به صرفه بودن، سهولت مصرف و تنوع اشكال، محبوبيت خاصي به
عنوان یک غذای سالم در جوامع بشري دارد. برای استفاده از پروبیوتیک‏ها در فرآورده‏های
غلات مانند پاستا باید نسبت به مرتفع ساختن محدودیت‏های موجود اقدام نمود. بنابراين
برای حفاظت از پروبیوتیک‏ها در صنعت پاستا، ميكروانكپسولاسيون باکتری باسیلوس
کوآگولانز و افزودن آن به پاستا مي‏تواند روشی كارآمد براي حفظ قابليت زنده‏ماني اين
باكتري‏هاي سودمند در شرايط نامساعد فرآیند تولید و دستگاه گوارش و همچنين بهره‏مندي
از ارزش تغذيه‏اي پاستا تلقي گردد. در این مقاله به بررسی انواع روش‏های مقاوم
سازی باکتری‏های پروبیوتیک از طریق میکروانکپسولاسیون و در نهایت به کاربرد این
روش در تولید پاستا پرداخته‏ شده است.